Telefon

+387 51 501 744

Email

elimdoo@blic.net

Pon. - Pet. ⇨ 08:00 - 16:00

Subota ⇨ 08:00 - 14:00

Ukratko o nama

Fabrika se nalazi u Laktašima - Veliko Blaško i prostire se na površini od 50.000 m2. Kapacitet fabrike je priblizno 35.000 betonskih stubova na godišnjem nivou.

U našoj fabrici proizvodimo armirano betonske centrifugirane stubove, betonske konzole, betonske nogare i betonske stubice za oznaku trase kabla.

Armirano betonski centrifugirani stubovi se izraduju u skladu sa tehnickim normama i zahtjevima elektroprivrede Republike Srpske, BiH, HEP i Elektroprivrede Srbije i telekomunikacija, a primjenjuju se za izgradnju i rekonstrukciju nadzemnih srednjenaponskih i niskonaponskih elektrodistributivnih mreza.

Šta nas izdvaja?

Dosadašnjim, tradicionalnim načinima proizvodnje betonskih stubova nije se mogao postići zahtjevani kvalitet kojeg nameću nove evropske norme, kao i norme zemalja koje žele da se uključe u jedinstveno tržište. Od betonskih stubova se zahtijeva da imaju veću nosivost, sigurnost u eksploataciji, duži period eksploatacije, manju deterioraciju u ekstremnim uslovima, te ekonomidnost i praktičnost.

350

Završenih projekata

1250

Zadovoljnih klijenata

100

Nagrada i zahvalnica

Tražite građevinske i industrijske stručnjake?